Social Media

Finanțări

Granturile UE pentru antreprenoriat dedicate studentilor, masteranzilor, doctoranzilor

Publicat

pe

La început de primăvară, despre începuturi în antreprenoriat!

Sunt recunoscătoare că astăzi am putut oferi o prezentare (sper utilă) despre microgranturile  care ar putea fi obținute de studentii pasionati de antreprenoriat.

Ocazia a venit de la Incubatorul Tehnologic si de Afaceri al Universitatii Transilvania Brașov – le mulțumesc. Puteți vedea înregistrarea întregului webinar aici. Atentie, prezentarea mea principală, despre granturile Innotech Student, se află undeva între minutele 18 și 41. Vorbesc mult 🙂

Am prezentat mecanismul de suport și finanțare oferit de programul Innotech Student.

Ne așteptăm ca circa 650 de noi afaceri să poată fi lansate de studenți, masteranzi, doctoranzi, în următorii 2-3 ani.

Aproape 10.000 de studenți, masteranzi, doctoranzi, vor putea participa la programe de formare antreprenorială – și nu ar trebui să rateze această oportunitate. Deși da, știu, nu toate programele au aceeași calitate – motiv pentru care administratorii de schemă de grant ar trebui să dea tot ce au mai bun în pregătirea și livrarea acestor traininguri de inițiere în business – nu doar să le bifeze ca o activitate obligatorie, cerută de AM POCU / MIPE.

Serviciile de suport pentru antreprenori dar și granturile vor veni prin organizații intermediare – administratori de schemă de grant. Așteptăm, în aceste săptămâni (martie-aprilie 2021), publicarea listei lor finale, oficiale, pe siteul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Să nu o mai lungim:

Vă invit să găsiți aici prezentarea susținută astăzi pentru beneficiarii Incubatorului Tehnologic și de Afaceri al Universității Transilvania din Brașov.

Aici gasiti si lista 1 si lista 2 a domeniilor de activitate (codurile CAEN) eligibile, dar, desigur, fiecare organizație finanțatoare va stabili un regulament de selectie unde va puncta planurile de afaceri inclusiv domeniile de activitate.

Continuare

Camera Deputaților

Calendar articole

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Articole de interes