Social Media

Blog

La Nova Press. Cornelia Crevean în dialog cu Roxana Mînzatu despre îmbunătățirea legii adopției

Publicat

pe

Vă invit sa urmariti aici: https://bit.ly/2IbLbdV dialogul meu cu realizatorul Nova TV, Cornelia Crevean. despre modificările votate marți la legea adopției. Trebuie să știți că implicarea mea în îmbunătățirea legii adopției a fost “declanșată”, de fapt, de Cornelia.

Într-o zi din septembrie 2018 a sunat telefonul. Era Cornelia, supărată, chiar acidă… despre cum noi, politicienii, eu, inclusiv, nu am făcut niciodată nimic pentru copiii orfani ai acestei țări.
Avea și ea atâtea exemple dureroase pe care le cunoscuse ca om de presă.
Țin minte că tocmai terminasem o ședință de plen care deja mă lăsase cu un gust amar.
Apoi a venit conversația asta grea despre copii…
Am stat mult la telefon cu Cornelia.
Rămăsesem singura în sala de plen a deputaților și tot ce ii spuneam ei, în telefon, se auzea mai tare, mai clar, imi auzeam propriile cuvinte cu un ecou.
Mă străduiam să temperez revolta Corneliei ca să putem să ne înțelegem …. dar ii dădeam și dreptate.
Încercam să îi explic cum aș putea eu să ajut… Și, totuși, îi spuneam și de ce nu sunt sigură că eu sunt persoana potrivită să lucreze pe un subiect așa de sensibil.
Dar am pornit la treabă.
Mai multe despre parcursul dezbaterilor, legiferarii, lobby-ului, amendamentelor, timpilor morți.. dar și despre atatea persoane care au contribuit la forma legii (perfectibilă și ea) votată marți – am discutat azi, la Nova Tv. La ora 15. În direct.

Continuare

Camera Deputaților

Calendar articole

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Articole de interes