Social Media

Brașov

Raport de mandat Deputat Roxana Mînzatu

În toamna lui 2016, după 16 ani de activism politic social-democrat, eu, fiica unei femei de serviciu și a unui șofer, eu, sora unui scriitor și profesor universitar, eu, fata ”faină” de la PSD dar și fata cu fondurile europene, am avut suportul organizației Brașov pentru a intra în competiția pentru un mandat de deputat pe listele PSD.

Publicat

pe

Am încercat, în mandatul pe care l-am primit de la brașoveni în 11 decembrie 2016, și pe care l-am exercitat în ultimii patru ani, să mă implic, să fiu apropiată de oameni și de comunități, să fiu un bun coechipier, să arăt respect real tuturor, să caut și să obțin compromisuri politice pentru a atinge țeluri care serveau mai mult oamenilor decât ceea ce pierdeam, să lupt pentru proiectele județului nostru – Brașov, să fac punți între decidenți politici de culori politice diverse pentru a avea legi sau fonduri pentru Brașov, să comunic des și, dincolo de toate, să rămân același om. Activitatea realizată de mine încă din primele luni de mandat a fost doar pentru a onora demnitatea pe care am exercitat-o și nu din ambiția de a obține alte funcții sau pentru mai multă putere. Poate lipsa de ambiție e letală în politică!

Am ieșit din spatele siglei de partid și am dat voce celor care au apelat la mine pentru a îmbunătăți, repara, inița legislație cu încrederea că un om de stânga, că eu, le voi reprezenta interesele în Parlament.

Acest raport ilustrează câteva contribuții pe care eu le văd ca importante, de folos, rezultate în urma activității mele de deputat și de ministru al fondurilor europene (10 iunie – 4 noiembrie 2019).
Realizările punctate în raport au fost posibile doar prin ajutorul și implicarea multor oameni, colegi, parteneri din politică sau din afara politicii.

Și, subliniez, au devenit realitate numai pentru că o majoritate parlamentară PSD le-a votat! Altfel, rămâneau idei. Dar am inclus aceste teme în raport deoarece consider că pentru acestea implicarea mea a contat mai mult, a făcut o diferența semnificativă.

Mai multe detalii despre activitatea de deputat și ministru rămân disponibile pe site-ul www.roxanaminzatu.ro, pe Pagina de Facebook FB/roxanaminzatubrasov dar și pe site-ul Camerei Deputaților www.cdep.ro

Să auzim numai de bine!

Deputat PSD Brașov legislatura 2017-2020

Raport detaliat – format .pdf

Comentariu pentru Nova Tv Brașov

Continuare

Camera Deputaților

Calendar articole

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Articole de interes