Social Media

Programul Național pentru Dezvoltare Locală este o sursă de finanțare oferită de Guvernul României, la inițiativa coaliției PSD-ALDE, comunităților locale care au nevoie de resurse pentru a dezvolta rețele de apă, canalizare, stații de epurare, drumuri, poduri, grădinițe, școli, etc.

PNDL un program complementar fondurilor europene, nu este un program concurent. Sunt proiecte care nu pot fi finanțate din banii europeni, fie datorită limitelor de buget disponibil sau datorită restricțiilor de eligibilitate. Astfel, deoarece fondurile europene NU acoperă toate nevoile și tipurile de investiții necesare în rețele de apă, canalizare, drumuri, școli sau grădinițe din România, PNDL este alternative de finanțare absolut necesară pentru primării, mai ales cele cu venituri limitate la buget.

În plus, Compania Națională de Investiții realizează și ea investiții importante în comunitățile locale.

În județul Brașov guvernul PSD-ALDE a aprobat finanțări pentru investiții în infrastructură în aproape fiecare din cele 58 de localități.

Află aici care sunt investițiile din localitatea ta care au obținut finanțare de la Guvernul României, fie prin PNDL fie prin Compania Națională de Investiții.

Mai jos puteți vedea o statistică pe domenii, întocmită de mine spre a fi prezentată în conferința de presă de azi, 1 martie 2019.

 

Continuare

Camera Deputaților

Ce proiecte de infrastructură finanțează Guvernul României în județul Brașov?

Calendar articole

noiembrie 2022
LMaMiJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Articole de interes