Social Media

Blog

Tuturor prietenilor politici brașoveni ai premierului Orban: cum puteți să acceptați ca Brașovul să fie tratat ca un centru medical de mâna a doua sau a treia?

Publicat

pe

Tuturor prietenilor politici brașoveni ai premierului Orban: cum puteți să acceptați ca Brașovul să fie tratat ca un centru medical de mâna a doua sau a treia?

Domnilor Vestea, Scripcaru și toți cei care vă pozați cu Orban (semn că puteți să îi șoptiți ceva pentru zona asta a noastră), T

De ce nu vă luptați pentru investițiile majore de care are nevoie sistemul medical Brașovean?

Cu ce e mai prejos pacientul din zona noastră faţă de cel din Craiova sau Iaşi? De ce nu preţuiţi talentul şi capacitatea personalului medical din zona Braşov?

De ce permiteţi să fie şterse cu buretele toate demersurile făcute în premieră postdecembristă pentru spitalul regional la Braşov? Atât de obsedantă este bătălia politică încât doar pentru că au fost făcute de nişte pesedisti şi de nişte guverne PSD, decât să le continuaţi… mai bine le îngropaţi? Sau atât de puţină influenta să aveţi la “centru” încât cedaţi în fata presiunilor adverse concentrării excelenţei medicale la Braşov? Se supără Târgu Mureş sau Sibiu şi nu aveţi curaj să vă bateţi cu şefii voştri de la Bucureşti?

Oameni buni, nu putem opri trendul care aduce tot mai mult medici buni la Braşov. Salariile atractive pentru medici (da, asta e, salarizarea în sănătate rămâne o reuşită PSD care nu poate fi ştearsă cu buretele nimănui) combinate cu dorinţa de a locui şi profesa în zona noastră deja fac că unele ramuri medicale să fie foarte performante la Braşov.

Noi, politicienii Brașovului, din orice partid, cei de azi, de acum, când suntem la putere sau în opoziţie, nu trebuie decât să ne luptăm (cu argumente, desigur) cu oricine s-ar opune să aducem acasă toate resursele şi deciziile pentru a construi un spital regional performant. Şi trebuie să reuşim!

PS – L-am auzit pe Orban povestind la Rtt că el vrea să facă un spital municipal la Braşov. Cu nişte americani. În PPP. Ce să mai zic? Vă amintiţi de “spitalul imaginar” de la Harman, făcut cu spaniolii? Acum vreo 14 ani? Ne întoarcem la acelaşi nivel.

Dacă măcar în aceste 8 luni guvernul Orban ar fi făcut ceva, altceva, concret care să avanseze proiectul acestui nou inventat spital “municipal”… Dar sunt 8 luni pierdute în inacţiune totală! Asta spune tot!
Ba chiar au retras unele decizii ale fostului ministru al sănătăţii… şi tocmai au aruncat la gunoi şi eforturile din anii anteriori.

Şi uite aşa trec anii şi suntem mai rău că în legenda meşterului Manole…

Jalnic! Sunt ruşinată, că braşoveanca, de noncombatul liberalilor braşoveni sau a oricăror anexe ale acestora care acceptă că Brasovul să fie tratat în anul 2020 ca un centru medical de mâna a doua sau a treia de către Orban şi camarila medicală din jurul lui.

Domnilor Vestea, Scripcaru si toti cei care va pozati cu Orban (semn ca puteti sa ii soptiti ceva pentru zona asta a…

Publicată de Roxana Minzatu pe Joi, 2 iulie 2020

Continuare

Camera Deputaților

Tuturor prietenilor politici brașoveni ai premierului Orban: cum puteți să acceptați ca Brașovul să fie tratat ca un centru medical de mâna a doua sau a treia?

Calendar articole

noiembrie 2022
LMaMiJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Articole de interes