Social Media

Deputat PSD

PSD Brașov: Cerem excludere din partid a lui Nicolae Bădălău

Reformarea PSD nu se face cu declarații defăimătoare la adresa românilor din țară sau din străinătate! În urma declarațiilor făcute de președintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău cu privire la românii care muncesc și trăiesc în Diaspora, Organizația județeană a PSD Brașov cere excluderea din partid a acestuia.  România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare.

Publicat

pe

PSD Brașov:  Cerem excludere din partid a lui Nicolae Bădălău

Considerăm ca incalificabile declarațiile făcute de Nicolae Bădălău și nu susținem un astfel de limbaj la adresa cetățenilor români din străinătate. Ne disociem de aceste declarații și suntem convinși că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toți cetățenii români din Diaspora sunt oameni onești, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor. Ei trebuie să fie ajutați și motivați să se întoarcă în țară, însă prin măsuri concrete, nu prin declarații defăimătoare.

Exprimarea „fetițele alea” ar trebui mai degrabă să ne îngrijoreze prin prisma fenomenului traficului de persoane, fenomen agravant, care trebui combătut cu fermitate de autoritățile statului român. „Fetițele alea” sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declarații defăimătoare.

Îi transmitem domnului Bădălău că  în străinătate trăiesc și muncesc tineri, antreprenori, cercetători, medici și profesori, oameni care își construiesc vieți noi în țările adoptive.

PSD nu se va putea reforma cu adevărat atâta timp cât astfel de derapaje sunt acceptate.

Poziția noastră este naturală, mai ales că mâine sărbătorim Ziua Națională, prilej de reflecție și de celebrare a unității poporului român.

Continuare

Camera Deputaților

PSD Brașov:  Cerem excludere din partid a lui Nicolae Bădălău

Calendar articole

decembrie 2022
LMaMiJVSD
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Articole de interes