Social Media

Blog

Lansăm proiectul social ”Prima Tabletă Educațională Românească”

Publicat

pe

Lansăm proiectul social ”Prima Tabletă Educațională Românească”

Marți, 12 mai, vă invităm, împreună cu un grup de experți, structuri asociative, companii și personalități publice, la o dezbatere online despre educația digitală, organizată împreună cu Biroul Parlamentului European din București (în intervalul 11h-14h – facebook.com/EPIO.Romania).

Cu ocazia acestui eveniment va fi lansată prima tabletă educațională românească, proiect cu caracter social pe care l-am sprijinit încă de la început menit să ofere un spațiu educațional sigur și propice educației digitale pentru sute de copii din România.

Tableta educațională este o soluție informatică pusă la dispoziție gratuit care transformă tabletele în instrumente educaționale fiind astfel creat un mediu de lucru pentru copii / tineri dar și un spațiu adecvat educației ce poate fi utilizat cu ușurință de cadrele didactice.

Proiectul cuprinde oferirea acestei soluții la sute de beneficiari, punerea la dispoziția acestora a unor tablete funcționale, cursuri pentru copii și cadre didactice, ghiduri de informare, acces la cele mai folosite soluții informatice în domeniu educațional precum și acțiuni specifice menite să crească calitatea educației online.

Evenimentul la care voi participa este moderat de europarlamentarul Victor Negrescu, alături de care am lucrat pentru realizarea proiectului. La dezbatere vor participa reprezentanți ai instituțiilor europene și numeroși experți în domeniul educației din UE și România.

Le mulțumim tuturor partenerilor care sprijină proiectul.

Puteți trimite întrebări folosind https://www.sli.do/: #76564

Lansăm proiectul social ”Prima Tabletă Educațională Românească”Marți, 12 mai, vă invităm, împreună cu un grup de…

Publicată de Roxana Minzatu pe Vineri, 8 mai 2020

Continuare

Camera Deputaților

Lansăm proiectul social ”Prima Tabletă Educațională Românească”

Calendar articole

decembrie 2022
LMaMiJVSD
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Articole de interes