Social Media

Brașov

Mesaj adresat la Topul Firmelor – Brașov

Publicat

pe

A fost un privilegiu să transmit și eu un mesaj de recunoștiință și încurajare a antreprenorilor brașoveni la un Top al firmelor organizat în condiții dificile…

Colaborez cu echipa de la Camera de Comerț Brașov de mulți ani în beneficiul comunității de afaceri brașovene.

Împreună, am implementat proiecte de formare în antreprenoriat, am îmbunătățit legi sau reguli ale unor finanțări europene. De la StartupNation până la StartUp Plus sau Diaspora StartUp până la legislația privind ucenicia și subvenționarea acesteia până la stagii de practică pentru elevi sau studenți, am pus fiecare puținul nostru pentru a ajuta ca afaceri frumoase să fie lansate sau ca tineri să fie formați în meserii relevante.

În acest 2020 atât de dificil am fost impresionată când Camera de Comerț Brașov a fost printre puținele organizații care au răspuns cu Da la apelul meu de implicare în proiectul Prima Tabletă Educațională Românească. Au mobilizat companii pentru a dona un produs educațional necesar ca aerul. Și nu e puțin lucru ca Allview, unul dintre premiantii Topului Firmelor de anul acesta, a fost sufletul proiectului prin tabletele puse la dispoziție.

Așa încât, și anul acesta am fost prezentă la Topul Firmelor așa cum nu aș fi lipsit de la niciun eveniment al familiei mele.

Chiar dacă nu am reușit să fac nici pe departe tot ce speram pentru antreprenoriatul brașovean, m-am străduit să fiu un partener implicat și deschis.

Continuare

Camera Deputaților

Calendar articole

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Articole de interes