Social Media

Blog

Un gest. Multumesc, Art Respect & La Pas Prin Brașov!

Publicat

pe

Un gest. Multumesc, Art Respect & La Pas Prin Brașov!

9 martie 2020

Săptămâna trecută am primit o surpriză. Un gest … o diplomă 🙂 din partea Asociației Culturale Art Respect și a blogului La Pas prin Brașov. Nu consider că am de ce să primesc premii dar mărturisesc că m-am bucurat să înțeleg mai multe despre abordarea Elenei Moisa prin această campanie a lor, Femeia de Zece. E o campanie care se dorește a fi calmă, pozitivă, echilibrată… despre femeile de azi, pentru brașoveni. Și… într-o lume în care senzaționalul și notorietatea vin doar din greșeli sau din negativ… campania Elenei și a lui Dan Străuți … aduc un strop de liniște. Pentru proiectele lor viitoare, am discutat cu Elena și Dan despre femei din comunitatea brașoveană care, în opinia mea da, merită mereu premiate și ”povestite”, persoane pentru care eu am tot respectul din lume.

Persoane ca Alina Ursu sau Carmina Nicolescu sau Gabi Plopeanu sau Rodica Măciucă sau Dana Lupșa sau Cristina Vecerdi sau Laurenția Andrei sau Aura Florea sau Silvia Pohrib sau Simona Ladar sau Ioana Dobrescu sau Oana Coanță. M-am uitat de atâtea ori și în anturajul meu personal și m-am minunat de ce curaj au avut și ce reușesc să facă femei ca Lucica Bîrlea sau ca Ioana Condorache. Despre fiecare s-ar putea scrie și filma ca să fim inspirați de binele din oameni, ca să credem în oameni!

Nu mi-au venit toate în minte în discuția de atunci și nici acum nu aș avea loc să le enumăr pe toate pe care cele eu le văd ca fiind de superzece. Orice înșiruire rămâne subiectivă și limitată și, oricum, în fiecare om există fapte și gesturi care îl fac valoros și de prețuit!

Mulțumesc pentru campania Femeia de Zece, Elena Moisa și Dan Străuți. PS – Superb mărțișor, Dan.

 

 

Distincția „Femeia de 10” – Roxana Mînzatu

Distincția „Femeia de 10” – Roxana Mînzatu – Deputat. ,,Un proiect pentru suflet croit din inimă pentru suflet cu ingredientele frumusetii umane: admiratie, respect și iubire! Atât de simplu! Distincția „Femeia de 10” este oferită în semn de prețuire pentru implicare, seriozitate și profesionalism în dezvoltarea comunității brașovene.” – Elena Moisa – Preşedinte Asociaţia Culturală ,,Art Respect”. YouTube: https://youtu.be/hOWgBK0p9cY

Publicată de La pas prin Brasov pe Luni, 9 martie 2020

Continuare

Camera Deputaților

Un gest. Multumesc, Art Respect & La Pas Prin Brașov!

Calendar articole

noiembrie 2022
LMaMiJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Articole de interes