Social Media

Blog

Am moderat panelul ”Soluții de finanțare pentru industrie” la forumul Demo Metal 2021

Publicat

pe

Am moderat panelul ”Soluții de finanțare pentru industrie” la forumul Demo Metal 2021

Am fost bucuroasă să pot modera panelul ”Soluții de finanțare pentru industrie” la forumul Demo Metal 2021.

Am discutat despre fonduri europene, ajutoare de la bugetul de stat, instrumente financiare. Despre oportunități de finanțare concrete, active acum, pentru mediul de afaceri (puține, e drept) dar și despre perspective pe termen mediu.

Vorbitorii au fost: europarlamentarul Victor Negrescu, care a abordat tema Planului național de redresare și reziliență, Irina Magan, consultant, care a vorbit despre 3 linii de finanțare cheie (ajutorul de stat oferit de Ministerul finanțelor prin HG 807/2014, programul de digitalizare al activității IMM și finanțarea producției în mediul rural), Oana Bara, coordonator programe finanțare BCR, care a prezentat instrumentele financiare susținute din fonduri de la bugetul de stat sau din fonduri europene (instrumente active dar și în perspectivă) și subsemnata :).

Înregistrarea video a panelului poate fi urmărită aici.

Prezentările noastre pot fi descărcate mai jos:

Le mulțumesc organizatorilor – Tehnic Media – pentru invitația de a contribui la Forumul dedicat finanțării industriei și le mulțumesc invitaților care au acceptat să participe la acest panel.

Tehnic Media este editorul ,,T&T-Tehnica si Tehnologie”, revista premium care se adreseaza specialistilor si managerilor cu activitate in domeniul industrial.

De asemenea, Tehnic Media este si organizatorul Demo Metal, cel mai important eveniment din Romania in domeniul prelucrarii metalelor, eveniment sprijinit de ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, AHK – Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, CCIFER – Camera de Comert si Industrie a Frantei in Romania si de OPIAR – Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana.

DEMO METAL este cel mai important eveniment din Romania care se adreseaza specialistilor din industria prelucrarii metalului. Este locul in care cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor isi prezinta ultimele inovatii si cele mai noi tehnologii.

Conceptul inedit si inovativ al Demo Metal se bazeaza pe demonstratiile practice pe echipamentele expuse. Procesele de fabricatie si echipamentele pe care se vor face prezentarile vor deveni etalon pentru specialistii vizitatori si vor putea fi o optiune investitionala viabila pentru companiile din industria romaneasca.

Continuare

Camera Deputaților

Am moderat panelul ”Soluții de finanțare pentru industrie” la forumul Demo Metal 2021

Calendar articole

septembrie 2023
LMaMiJVSD
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Articole de interes