Social Media

Blog

Roxana Mînzatu, Vicepreședinte PSD: Klaus Iohannis se poartă ca un copil încăpățânat!

Publicat

pe

Roxana Manzatu 618x350

07.02.2019

În contextul noii respingeri a Liei Olguța Vasilescu ca Ministru al Dezvoltării de către Klaus Iohannis, vicepreședintele PSD, Roxana Mînzatu este de părere că Președintele României acționează doar ca să blocheze PSD cu orice preț fără a ține însă cont de contextul international actual sau de nevoile românilor.

“Klaus Iohannis se poartă efectiv ca un copil încăpățânat care refuză doar de dragul de a refuza fără să se gândească o clipă la consecințe, la viitor sau la influența pe care faptele sale o au asupra vieții de zi cu zi a românilor și asupra țării al cărei Președinte este. Președintele a declarat război PSD pe toate fronturile fără să îi pese că românii sunt victimele colaterale”, a adăugat vicepreședintele PSD.
Roxana Mînzatu consideră că motivarea deciziei președintelui arată și memoria selectivă pe care acest o are.

“Conform propriilor sale principii și motive de respingere, Klaus Iohannis nu ar fi trebuit să ajungă Ministru, să ceară să fie Vicepremier sau să aspire la funcția de Prim Ministru atunci când era un simplu primar de la Sibiu cu zero experiență în aparatul guvernamental”, a subliniat Roxana Mînzatu.

Vicepreședintele PSD o consideră pe Lia Olguța Vasilescu una dintre cele mai bine pregătite persoane pentru ocuparea portofoliului de la Ministerul Dezvoltării: “Lia Olguța Vasilescu e un om extrem de ambițios și muncitor care a obținut rezultate importante în toată activitatea în general dar și din postura de Ministru în mod special. Experiența și reușitele din administrație atât la nivel local cât și la nivel central o califică fără echivoc ca propunere pentru Ministerul Dezvoltării”.

Continuare

Camera Deputaților

Roxana Mînzatu, Vicepreședinte PSD: Klaus Iohannis se poartă ca un copil încăpățânat!

Calendar articole

noiembrie 2022
LMaMiJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Articole de interes